SOUL JOURNEY

Pad van bewustzijn

Wat voor ons ligt en wat achter ons ligt, is onbeduidend in vergelijking met wat in ons ligt. En wanneer we wat in ons ligt naar buiten brengen,  gebeuren er wonderen.

Henry David

Begeleiding naar “de weg van het zelf”, een kijk op verleden, heden, toekomst, het gehele tijd ruimte continuüm.

Padwerk: antwoord op levensvragen: Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Waar ga ik naartoe? Soms raken we de weg kwijt en moeten we de weg terugvinden.

Soul & destiny retrieval: Onze schaduwen zijn een deel van ons, die zijn ontstaan ​​terwijl we proberen de pijn die we ons hele leven ervaren te vermijden. Wanneer we onze schaduwen op anderen projecteren, creëren we vijanden om onze eigen pijn te vermijden. Wat is het tegengestelde van liefde? Het eerste dat wellicht in je opkomt is “haat” of “boosheid”. Maar wat dacht je van “weerstand”? Weerstand tegen wat er is. Dat je eigenlijk iets anders zou willen. Datzelfde geldt voor zelfzorg: weerstand tegen wat er is in jou. Het onderdrukken van je angst, boosheid, verdriet, frustratie… Het onderdrukken van deze emoties kan uiteindelijk leiden tot onderdrukking van je immuunsysteem.

Als health coach help ik jou je ziel te begrijpen, te voelen en ernaar te luisteren. Ik reik je nieuwe ideeën aan waardoor je heel anders naar jezelf en de wereld kan kijken en een ander begrip krijgt van fundamentele principes. Begeleiding op het Pad van transformatie, visie & acceptatie, creativiteit & bewustwording, van integriteit & wijsheid?

We hebben allemaal zowel een zwarte en witte wolf in ons. De witte wolf is lief en zacht, de zwarte wolf zit vol onrust. Door onze innerlijke witte wolf te omarmen en onze zwarte wolf beter te begrijpen vinden we meer rust. Voel je je bereid de verantwoordelijkheid te nemen om een stap te zetten naar verandering, zelf jouw pad te kiezen of ben je nieuwsgierig welk pad voor jou is weggelegd.

To remember who you are , you need to forget what they told you to be.

error: Content is protected !!