HET IXDE HUIS

Live

EVERY
MOMENT

Laugh

EVERY
DAY

Love

BEYOND
WORDS

Ingrid Van Camp,​ ​ ​neen mijn verhaal begint niet met een positieve noot. Mijn verhaal blikt terug op een donkere en duistere diepte. Vanuit onrust, vanuit onzekerheid, vanuit ontevredenheid en vanuit nog veel meer onrust keerde het tij, TOEN WERD HET STIL..​. en werd ik vanuit eigenliefde opnieuw geboren​. Waar was dat kind al die tijd gebleven. In de geschiedenis stond geschreven dat ik lange tijd onderweg zou zijn.

Zoekend als toeschouwer, leerling en vreemdeling? Een zoektocht die het karakter had van een levenstaak, een avontuurlijke reis met helpers en grote hindernissen. Een blik in de spiegel. Dankbaar voor elke les en elk inzicht, het mogen aanschouwen van elke schaduw en alle barsten in het halfvolle glas. Na een lange reis voel ik me gerijpt en gegroeid om een helpende hand te reiken aan anderen om samen hindernissen te overwinnen. Ik heb mijn thuishaven gevonden in het vredige landelijke Kumtich, samen met mijn liefdevolle partner en gezin.

BIO: Master sofroloog, Goudsmid, Levenskunstenaar, Lifestyle & Health Coach

Opleidingen en vormingen: Caycediaanse sofrologie, Omgaan met Hsp, Ayurveda en ADHD, ADHD en voeding, Hatha Yoga, Do in massages. Zang en stemwerk, Gestalttherapie, 4-dimensionaal lichaamswerk, mimeschool, Dans 5ritmes, Feng Shui, NLP, EFT, PRH, Mindfulness. Academie voor Schone kunsten.

Mijn verleden heden en toekomst
weerspiegelen zich in mijn project
Het IXde huis

VISIE: Leven binnen een matrix waar de geest de vrijheid ervaart om voor het juiste te kiezen.

MISSIE: Werken met mensen die zoekend en lerend onderweg zijn naar hun geluksgevoel.

error: Content is protected !!